לפתיחת המסמך

לורם איפסום דולור סיט אמט

מזון למחשבה

39

כשמרכז השל חגג עשור לפעילותו, נבחר נושא המזון כנושא מרכזי בכדי להציף אתגרים ופתרונות לקידום קיימות. בשיאן של חגיגות העשור התקיים כנס הקיימות הישראלי בו השתתפו קרוב לאלף איש, ובו הושקה הרשת החברתית "שינוי ירוק" (שהקדימה את זמנה ולא צלחה את התחרות עם פייסבוק…), חולקה גם חוברת זו שכל כולה מזון למחשבה. בחוברת ניתן למצוא לצד טובי המתכונים של עמיתי השל, סיכום עשור ותחזית לעשור של אילון שוורץ ומאמרים מרתקים – "על אוכל וקיימות" מאת ג'רמי בנשטיין, "איך ליהנות מהעולם ולהשאיר אותו שלם", מאת אנדרו סימס וג'ון סמית', "לחזות עולם מקיים", מאת דונלה מדוז, ו"לבנות מחדש את העולם", מאת פול הוקן.

קרדיט

מפורט בגוף החוברת.

מראה מקום

בנשטיין, ג'. ופוליבה ע'. (עורכים). (2008). מזון למחשבה. מרכז השל – המכון הישראלי לחשיבה ומנהיגות סביבתית.

מעניין? שתפו:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

תכנים נוספים שעשויים לעניין אותך