חיפוש

EN

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מזון למחשבה

מעניין? שתפו:

כשמרכז השל חגג עשור לפעילותו, נבחר נושא המזון כנושא מרכזי בכדי להציף אתגרים ופתרונות לקידום קיימות. בשיאן של חגיגות העשור התקיים כנס הקיימות הישראלי בו השתתפו קרוב לאלף איש, ובו הושקה הרשת החברתית "שינוי ירוק" (שהקדימה את זמנה ולא צלחה את התחרות עם פייסבוק…), חולקה גם חוברת זו שכל כולה מזון למחשבה. בחוברת ניתן למצוא לצד טובי המתכונים של עמיתי השל, סיכום עשור ותחזית לעשור של אילון שוורץ ומאמרים מרתקים – "על אוכל וקיימות" מאת ג'רמי בנשטיין, "איך ליהנות מהעולם ולהשאיר אותו שלם", מאת אנדרו סימס וג'ון סמית', "לחזות עולם מקיים", מאת דונלה מדוז, ו"לבנות מחדש את העולם", מאת פול הוקן.

קרדיט

מפורט בגוף החוברת.

מראה מקום

בנשטיין, ג'. ופוליבה ע'. (עורכים). (2008). מזון למחשבה. מרכז השל – המכון הישראלי לחשיבה ומנהיגות סביבתית.

רק עוד רגע מזמנך,
הכדור זקוק לך

למרכז השל נסיון של מעל ל-20 שנה בהכשרות וקורסים פורצי דרך לרשויות מקומיות, משרדי ממשלה והציבור הרחב

לא מצאת את הקורס שמתאים לך? נשמח מאד לעזור לך למצוא אותו